Siden opdateres ikke længere


Evaluering fra foredrag i Prosa (feb. 2010):

Foredragsholderens viden om emnet: (Skala 1-5): Score 4.9
Foredragsholderens formidling af emnet: (Skala 1-5): Score 4.7
Fordragsholderens dialog med tilhørerne (Skala 1-5): Score 4.8


Maj 08 / Min næste børnebog Krammeklumpen er på vej og vil være i handlen til jul. Det er et juleeventyr om to drenge, der er alene hjemme for første gang. Efter nogle mystiske drillerier kommer de på sporet af en gårdnisse. Jagten på nisse fører drengene vidt omkring, og snart oplever de helt nye og magiske sider af gården og dens underlige beboere.


Maj 08 / Albert & Glimten udkom den 15. maj, se mere under "Mine bøger". Du kan også besøge "visikort-hjemmesiden" www.glimten.dk


Marts 08 / Metermandens trekanter blev vist på DR2. Se mere omtale nedenfor og besøg evt. hjemmesiden Metermanden.


Dec 07 / Fotorettigheder. Nogle af mine billeder har været brugt i annoncer m.m. Der har bl.a. været spørgsmål omkring foto'et af hajen, der nærmere sig den uanende dykker. Og nej billedet er ikke manipuleret, men der er hverken tale om en haj eller en uanende dykker. Billede er taget i Marineland udenfor Nice i Sydfrankring. "Hajen" er en spækhugger og dykkeren er en træner, men billedet er ægte nok. Kontakt mig for nærmere information om mine billeder og rettigheder til at bruge dem. Mit udvalg af billeder er størst indenfor følgende emner: Zen-stemning, natur, konspiration og fyrtårne.


Nov 07 / Jeg er nu blevet færdig med optagelserne til dokumentarfilmen "Metermesterens trekanter", hvor jeg spiller den gennemgående rolle.

I filmen går jeg på jagt efter historien om videnskabsmanden Thomas Bugge, som er en fjern slægtning, der beskrives i vores slægstbog.

Thomas Bugge var astronom, præst og landmåler m.m., og han stod bag det første præcise danmarkskort, og det er primært den bedrift filmen fokuserer på.

Filmen varer ca. 30 minutter og produceres af Primeview. Produktionen er bl.a. støttet af Kongehuset og Niels Bohr Fonden.

Filmen skal vises på DR i 2008 og bruges som undervisningsmateriale på gymnasier.


Nov 07 / Urguiden udkom, se mere under "Mine bøger"Sep 07 / Tjek www.chymeia.dk for gratis kemikaliestyring med AlphaOmega.